simmarsmulan

Direktlänk till inlägg 10 mars 2014

Svaren från frågestunden

Av Simssmulan - 10 mars 2014 14:00

Tack för alla fina frågor!! Som sagt så blev alla som frågade länkade (om de hade en blogg) och det är bara att klicka på bilderna för att komma till deras blogg :)

 

1. CAS! Tycker att det ser riktigt spännande ut, men gillar även byggläget. Kommer definitivt att köpa det när det kommer ut! (Eller kanske önska mig det med tanke på att jag fyller år i slutet av September...)

2. Jag spelade lite sims 1 hos en kompis, men ägde det aldrig. Jag fick sims 2 när det kom ut i födelsedagspresent, och har spelat lite till och från sen dess :)

3. Mastercontroller och Overwatch. Mastercontroller för att det hjälper och tillför så mycket till mitt spel, och Overwatch för att det gör så att spelet knappt laggar ALLS.

4. Inte såå mycket faktiskt. Kanske 150-300 grejer?

5. Jag älskar att läsa. Läser nästan heeela tiden. Till exempel när simmarna sover, så sitter jag och läser, och har spelet på normal hastighet haha. Jag är också med vänner, lyssnar på musik, och motionerar minst en gång i veckan :)

 

1. Det beror helt och hållet på. Men i snitt är det kanske 2-3 timmar? Om man räknar med startandet av spelet, själva spelandet, att minska bildstorleken och sen att skriva allt. Spelandet är ju definitivt det som tar mest tid, och också det som varierar mest. Till exempel igår spelade jag på min PGC i 4 timmar men har knappt spelat ihop en del, medans jag en annan dag bara behövde spela i typ en halvtimme på 100 Baby Challenge för att få ihop tillräckligt mycket bilder.


2. Litar mer på Store, men tycker det är för dyrt, så TSR när jag vet att det är säkert.

  

1. Oj! Simnation, Spacesims, Simsdeluxe, queenofsims, kimssims, violassims, Simsing, Simsbylinnea, Othersims, Thesimshungerspelen, ChaossimsRampljus är de jag läser varje dag, men sen har jag några andra som jag kollar då och då :)

2. Det roliga är att jag alltid sitter och tänker på det här när jag spelar, men när jag måste svara kommer jag inte på något ALLS. Men lite fler yrken kanske? Fler städer med grundspelet, och snyggare kläder, haha.

3. Något som jag tycker är rätt kul, är att så fort de fått reda på att de är gravida och bytt om så upphör illamåendet (så är det för mig i alla fall.) Och sen att det skulle ta fem min att gå ner för en trappa och att man inte kan gå ner flera stycken för samma trappa samtidigt oavsett hur bred den är, är också lite kul. I övrigt tycker jag att de fått till det mesta riktigt bra, och särskilt nu med sims 4 med känslor. (Tänker inte ens ta upp det här med att de inte kan kliva över tallrikar och böcker för alla vet hur dåligt det är.)

4. Typ det som jag svarat ovan :)

 

Leva livet eller årstider.

 

Jag har bara lagt 200:- av mina egna pengar på alla sims, och det var på universitetsliv, haha. Är så bortskämd att mina föräldrar oftast köper mig simsspelen, till födelsedag och i julklapp, eller om jag skött mig bra i skolan eller liknande :) Så om man räknar ihop hur mycket pengar jag och mina föräldrar lagt på sims är det nog bortåt 6000? 

 

1. CC.

2. Svart eller vitt (även fast jag vet att de egentligen inte är färger, men shh)

3. Ja det tycker jag :) Har dock under hela mitt liv hamnat i någon sorts fight med Amandor :/

4. Ja det antar jag :)

5. Antar det :)

6. Nej haha. Det är verkligen jätteovanligt (och det är därför jag väljer att inte skriva ut det)

7. Kommer som sagt inte skriva ut det, då det är rätt ovanligt. 

8. PGC!

9. Ja, WoW, LoL, Diablo :) Och lite GTA när jag har tid :)

10. verkligen inte, haha. 

11. 7 år gammal!

12. 16 år :) blir dock 17 sen i september :)

 

1. Försöker variera mina namn, tror inte att jag har använt samma namn två gånger..?

2. Bra: roligt, oändligt, varierande, utmanande och kreativtsutlopp.

Dåligt: frustrerande, segt, tidskrävande, distraherande och laggigt.

3. Se ovan :)

4. Jag tror det :)

5. Vet inte MS3B räknas, men den :) Annars gillar jag JS, Beaverhausen och Pixicat :)


Min favoritfråga ställdes faktiskt av Simnation. Grattis! Mejla mig på simmarsmulan@hotmail.com och välj ut två saker från store till ett värde av 200 simpoints :) 

 
ANNONS
 
Rolo

Rolo

10 mars 2014 15:52

Tack för svaren :D

http://simnation.blogg.se

 
Rolo

Rolo

13 mars 2014 16:26

Ska maila också, har vart utan internet men ska maila idag :D

http://simnation.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Simssmulan - 16 juni 2014 20:11

ALLTSÅ!! Är så frustrerad på en massa saker i mitt liv just nu, bland annat att mitt sims inte längre vill fungera. Och det faktum att jag missade 5sos med typ 5(!!!) minuter igår. Men simsproblemet rör ju er, så jag känner att det andra får jag vara...

Av Simssmulan - 12 juni 2014 10:30


När ni läser detta sitter jag på tåget påväg till Stockholm! Är så taggad inför detta.Men! Detta inlägg skulle handla om PGC Polin, och jag tänkte att eftersom jag inte spelat på superlänge och ni inte hört från familjen på ett tag nu, så kanske en p...

Av Simssmulan - 11 juni 2014 11:45


    Fick en fråga om var man kan hitta Mikaylas tröja, och det är här! om du scrollar ner lite så hittar du den :)     ...

Av Simssmulan - 10 juni 2014 10:00

  Det första de gjorde i det nya huset var att förbereda lite mat, så det finns rester om de inte hinner laga mat.   Sedan tog de anlagstestet, för att se om de fick något stipendium, vilket Lynn fick!   Sedan ringde de och skulle egentlig...

Av Simssmulan - 9 juni 2014 09:00

Här kommer den tredje och sista simmen! Hon heter Audrey Pace och är en Bokmal, Avantgardist, Våghals, Vegeterian och upprorisk. Dessa tre simmar kommer vara huvudpersonerna i en ny liten serie, som jag tänkte kalla University, och kommer, Surprise s...

Presentation


Hejsan!
Denna blogg är en blogg om enbart sims 3! Här kommer historier, nedladdningstips, guider, och en massa mer roligt att komma upp! Hoppas du stannar kvar och läser! :)

Fråga mig

16 besvarade frågor

Frågestund!

  Glöm inte frågestunden du hittar här! Alla som frågar blir länkade :)

Omröstning

Ska jag börja med önskesimmar?
 Ja
 Nej

Månadens Simsblogg

Månadens simsblogg November:

  MyLifeAsASim!

 

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Senaste inläggen

Se min statistik

Mina favoriter


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se