simmarsmulan

Alla inlägg under december 2013

Av Simssmulan - 13 december 2013 21:45

Fredag! Inte för att jag är ledig för det. Har dock bara 2 läxor, ett prov och en inlämning kvar, så snart så är jag tillbaka!

 

Tyckte verkligen om dessa korsetter, och om ni också gör det så hittas de HÄR!

Av Simssmulan - 13 december 2013 16:00

Hejsan! Ville bara säga att jag tro det eller ej har en liten julklapp på gång! Det blir inget superstort, men jag hoppas att ni kommer tycka om det. Vad det är? Det får ni se på julafton! (Eller dagen innan, tror och hoppas att jag inte kommer gå in på bloggen den 24e december, och jag hoppas att även ni inte gör det, för er egen skull.)


Vad tror ni att det kan vara?

 

Av Simssmulan - 13 december 2013 11:45

Glad Lucia! Ska ni fira på något speciellt sätt i år? :)

 

Pappa Albin mekar, och mekar och mekar. Dock inte förgäves-han har äntligen nått nivå 10!

 

Ricky och Flora spenderar mycket tid i poolen. Undrar man var någon av de befinner sig är de oftast och badar!

 

När de inte badar, är i skolan eller gör sina läxor spelar de tv-spel. De båda har låst upp möjligheten att spela online, något de verkligen uppskattar!

 

Tror att jag nämnde i någon tidigare del att familjen har byggt ett hotell, och så här se det ut! %-stjärningt och allt! Det ger härliga 11000/dag, något som verkligen uppskattas av familjen.

   

Det blir riktigt grisigt när man pottränar småbarn, något som Felicity avskyr. Därför städar hon upp det fort som attan!

 

Och så kom balen! Ingen hade hittat en dejt, och av någon anledning missade Flora limon, så hon fick cykla till balen i sin finklänning...

     

Det är ofta Felicity och Albin står och målar mitt emot varandra. Skillnaden mellan målningarna är dock ganska stora, med tanke på att Felicity är på nivå 9 och Albin nivå 4.

   

Det blev tvillingarnas födelsedag. Gud vad fort tiden går!

   

Missade helt och hållet att ta bilder på trillingarna innan balen, men det går ju att ta efteråt också. Kolla vilka snyggingar!

       

Bara någon timme efter blev det Floras födelsedag-hon hann inte ens byta om!Kolla vad fin hon blev!


Ett litet PGC-inlägg. Ska försöka spela ihop 100 baby challenge i helgen om jag får tid, men som jag nämnt har mina lärare bestämt sig för att lägga ALLT de två sista veckorna så kan inte lova något!

Av Simssmulan - 12 december 2013 21:44

Slänger in ett nedladdningstips när jag har min välbehövda pluggpaus.

   

LADDA NER

Av Simssmulan - 12 december 2013 17:00

       

Även Athena fyllde år!

   

Och växte upp till en rosahårig tjej!

       

Och även Noelle bestämde sig för att fylla år!

       

Och Marilyns födelsedag kom också. Hon ser dock inte ut att vara speciellt glad över det.

 

Och då också Mattys! Missade dock hans eftersom han fyllde år typ 2 sekunder efter att Marilyn blåst ut tårtan.

 

Och här ser vi familjen när de alla underhåller sig på sitt egna sätt. Noelle och Athena spelar schack, Mimi sitter vad datorn och skriver, Anthony spelar gitarr, Amortia målar och Matty, Marilyn och Ariana spelar tv-spel!


Ledsen för den korta delen, nästa blir längre!

Av Simssmulan - 12 december 2013 09:00

 

Hej! Som ni säkert redan läst från adnra simsbloggar så släpps det en ny storevärld idag som har namnet Roaring Heights. Den är väldigt modern men med lite influenser av 20-talet (jag som älskar 20-talet jublar inombords), och kommer som vanligt i en standardversion och en guldversion. Nytt för denna värld är dock att man inte kommer kunna betala för den med simpoints utan enbart med riktiga pengar. Priset för standardversionen är 133.60 SEK och 234.00 SEK för guldversionen. 


Såhär beskriver EA världen:

Lyft din livsstil till nya höjder

Välkommen till en stad där djärva former, starka färger och överdådig lyx dominerar stadsbilden! Invånarna i Roaring Heights lever livet i en blomstrande miljö fylld av mäktiga skyskrapor och myllrande stränder. Vare sig du nöjer dig med att hänga vid piren, jobbar dig upp till toppen eller anordnar glamorösa fester i ditt eget hem, så finns det plats för alla livsstilar i Roaring Heights. Vilket nytt liv väljer du när de ändlösa möjligheterna knackar på din dörr i Roaring Heights?

 


Premiuminnehåll

 

 

Världens premiuminnehåll är Berg-och dalbanan Skyhögt, och även Klassiskt Coolt Renoveringsobjekt. Om ni spelat the sims 2 Fritid kommer ni känna igen det senare mycket väl: Du kommer kunna meka med bilen, som är trasig när du köper den, till en riktig bil som du kommer kunna använda som vilken annan bil som helst! Något nytt och roligt är dock att du kommer kunna lyssna på radio och musik! Man kommer även kunna charma brallorna av kärleken-bokstavligen! Bil-wohoo kommer tillbaka, något som jag tror att fler än bara jag har saknat. 


Lite bilder


                                                   


Guldversionen

Skillnaden mellan guld- och standardversionen är denna gång att du med standardversionen "bara" får med själva världen och dess innehåll, 100 simpoints och bilen. 

Med guldversionen kommer självklart alla grejer från standard med+ett set som kallas Strandpromenadskläder och 1900 simpoints. Om jag förstått saken rätt är det meningen att man för de 1900 simpointsen ska köpa tomten Strandpromenaden som även detta är ett premiumföremål. Med STrandpromenaden kommer det ett nytt föremål- Berg-och dalbanor! Tomten är anpassad för Roaring Heights, men du kan självklart köpa den och placera den i någon annan stad, till exempel Sunset Valley. Som jag skrivit innan kostar standardversionen 133.60 SEK och Guldversionen 234.00 SEK.

 

 

Familjen Capp återvänder! Om ni inte ser vad det står på bilden så kommer texten även här:

 

Vi har varit några dagar på semester i Roaring Heights och jag fattar inte att vi inte åkte hit tidigare! Piren blev snabbt vårt favoritmatställe med de romantiska solnedgångarna och närheten till stranden. När solen har gått ner myllrar centrum av aktivitet!

Ända sen den blygsamma starten har invånarna i Roaring Heights anammat art deco-stilen som förblir väldigt inflytelserik i den här stan. Vi älskar pastellfärgerna, neonljusen som lyser upp byggnaderna längs stranden och de extravaganta skyskraporna med deras speciella stil.

Vi älskar det här stället så mycket att vi redan har börjat leta efter lediga tomter. Husen är så unika, vi har aldrig sett nåt liknande! Det kommer att bli fantastiskt att bo här och vi hoppas att du snart flyttar in i grannhuset!

-- Contessa & Konsort Capp

 

Personliga åsikter och tankar


Jag älskar den här världen! Är helt förälskad! Har saknat att kunna renovera en egen bil, har velat ha möjligheten att göra något tivoli.aktigt, älskar 20-talet och modern stil. Det känns som om skaparna gått in i min hjärna när de hämtat inspiration till den här världen. Jag kommer definitivt att köpa den här världen (eller önska mig i julklapp...) 

Vill ni se en recension på världen?


Vill ni läsa mer om staden kan ni göra det på The sims 3's hemsida, som hittas HÄR!


Här har ni en trailer för staden:


Alla bilder och viss text i detta inlägg ägs av EA 

Av Simssmulan - 11 december 2013 16:45

Hej på er! Denna vecka är helt otroligt stressig, 3 inlämningar+två prov, och sen ett prov nästa torsdag på det. Ska försöka mitt allra bästa för att hinna uppdatera er, men om det blir lite dåligt så vet ni varför! Gud vad jag längtar efter jullov! Gör ni också det?

   

Dagens nedladdningstips är en klänning och ett halsband från Darko! Blev helt förälskad i halsbandet. Ni hittar båda sakerna HÄR!

Av Simssmulan - 11 december 2013 12:45

 

Under sin graviditet spenderade Felicity mycket tid framför datorn och sin nya bok-ännu en deckare!

 

Melanie och Flora spenderar mycket tid med sina lläxor, något som lönat sig! De båda har nått hederslistan!

     

En morgon kände Felicity värkarna just som hon var på väg upp till stafflit för att måla.

 

Ut kom en liten tjej (varför blir det nästan enbart tjejer i mina familjer?) som fick namnet Olive och egenskaperna Geni och Ivrig.

   

Även denna lilla tje kom ut! Hon fick namnet Poppy och egenskaperna tungsovare och konstnärlig.

       

Felicity och Melanie hjälps åt med tvillingarna. Melanie försöker lära sig hur det är att ta hand om småbarn eftersom hon vet att hon själv kommer få några.


Ledsen för en kort del!! Nästa blir längre!

Presentation


Hejsan!
Denna blogg är en blogg om enbart sims 3! Här kommer historier, nedladdningstips, guider, och en massa mer roligt att komma upp! Hoppas du stannar kvar och läser! :)

Fråga mig

16 besvarade frågor

Frågestund!

  Glöm inte frågestunden du hittar här! Alla som frågar blir länkade :)

Omröstning

Ska jag börja med önskesimmar?
 Ja
 Nej

Månadens Simsblogg

Månadens simsblogg November:

  MyLifeAsASim!

 

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Senaste inläggen

Se min statistik

Mina favoriter


Skapa flashcards